Wat kan Welektro u bieden?

Zonnepanelen

Uw wens is om zonnepanelen aan te schaffen, maar u ziet door de bomen het bos - of de zon -niet meer. Begrijpelijk, want de consument wordt overspoeld met informatie.

 

Collectieve inkoop zonnepanelen wordt door diverse partijen uit de grond gestampt met maar 1 doel: De consument met slimme marketing middelen verleiden tot het aanschaffen van veel zonnepanelen voor de allerlaagste prijs.

Bij Wélektro werken wij anders. Wij doen niet mee aan de race om de goedkoopste te zijn. We doen ook niet mee aan de race om de grootste of snelste installateur van zonnepanelen te zijn.

 

Hoe wel? Dat vertellen we u graag!

 

LED verlichting

Verlichting... het vreet energie! In veel bedrijfsgebouwen, scholen, winkels, sportverenigingen etc. is nog veel te besparen op de energiekosten. Halogeen of tl-verlichting is immers niet erg efficiënt. Meer dan 80% van de energie gaat verloren aan warmte. 


Door de komst van ledverlichting is dit anders geworden. Bij ledverlichting gaat slechts enkele procenten nog verloren aan warmte, de rest is efficiënte lichtopbrengst.

Enkele jaren geleden was ledverlichting duur en niet zo mooi. Vaak kil door de blauwe kleur en niet te dimmen. Tegenwoordig is led enorm ontwikkeld. Vele kleuren zijn mogelijk, nagenoeg alle ledverlichting is tegenwoordig dimbaar en de prijzen zijn sterk gedaald. De investering in ledverlichting, laat zich over het algemeen binnen 2 jaar terugverdienen.

Benieuwd wat Wélektro op dit gebied voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Adviesgesprek en het maken van een offerte op maat is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Installatietechniek

Naast onze specialisaties, zijn we natuurlijk ook nog 'gewoon' elektrotechnisch installateur. U kunt , zowel particulier als zakelijk, bij ons terecht voor bijvoorbeeld het vervangen van uw groepenkast in de meterkast, of voor het uitbreiden van uw groepenkast.

Ook kunt u bij ons terecht voor aanschaf en installatie van EV laadstations voor uw elektrische voertuigen of het aanleggen van netwerkkabels.

Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met de gangbare inspecties of algeheel advies voor uw elektrotechnische plannen.

2013

10.000+

250.000+

2,4 GwH+

Opgericht

Projecten 

opgeleverd

Zonnepanelen

geplaatst

Duurzaam

bespaard

Erkend en vertrouwd

 

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

In verband met de aanhoudende drukte kunnen we op dit moment alleen adviegesprekken inplannen voor de regio's IJsselstein, Lopik, Montfoort en Nieuwegein. Voor de overige regio's in midden nederland kunnen we alleen offertes op afstand maken.

Voor een geheel vrijblijvend advies op uw locatie kunt u onderstaand formulier gebruiken,

e-mailen via info@welektro.nl of bellen met
030 696 63 82. We kunnen dan snel een afspraak maken om te zien hoe en waar u kunt besparen.

Wij zijn Welektro

Noord IJsseldijk 95 D
3402 PG IJsselstein

T: 030 - 696 63 82
E: info@welektro.nl

KvK-nummer 57842590
BTW-nummer NL170920859B01
Bank NL10ABNA0592609561

Vraag een adviesgesprek aan

In verband met de aanhoudende drukte kunnen we op dit moment alleen adviegesprekken inplannen voor de regio's IJsselstein, Lopik, Montfoort en Nieuwegein. Voor de overige regio's in midden nederland kunnen we alleen offertes op afstand maken.

Dank voor uw aanvraag,
we nemen snel contact met u op!

Een beller is sneller:

030 696 63 82

Werken bij Welektro?

Wij zijn altijd op zoek naar talenten op gebied van elektro/installatietechniek.

Ben jij zo iemand? Email ons dan via info@welektro.nl