top of page

Wat kan Welektro u bieden?

Zonnepanelen

Uw wens is om zonnepanelen aan te schaffen, maar u ziet door de bomen het bos - of de zon -niet meer. Begrijpelijk, want de consument wordt overspoeld met informatie.

 

Collectieve inkoop zonnepanelen wordt door diverse partijen uit de grond gestampt met maar 1 doel: De consument met slimme marketing middelen verleiden tot het aanschaffen van veel zonnepanelen voor de allerlaagste prijs.

Bij Wélektro werken wij anders. Wij doen niet mee aan de race om de goedkoopste te zijn. We doen ook niet mee aan de race om de grootste of snelste installateur van zonnepanelen te zijn.

 

Hoe wel? Dat vertellen we u graag!

LED

LED verlichting

Verlichting... het vreet energie! In veel bedrijfsgebouwen, scholen, winkels, sportverenigingen etc. is nog veel te besparen op de energiekosten. Halogeen of tl-verlichting is immers niet erg efficiënt. Meer dan 80% van de energie gaat verloren aan warmte. 


Door de komst van ledverlichting is dit anders geworden. Bij ledverlichting gaat slechts enkele procenten nog verloren aan warmte, de rest is efficiënte lichtopbrengst.

Enkele jaren geleden was ledverlichting duur en niet zo mooi. Vaak kil door de blauwe kleur en niet te dimmen. Tegenwoordig is led enorm ontwikkeld. Vele kleuren zijn mogelijk, nagenoeg alle ledverlichting is tegenwoordig dimbaar en de prijzen zijn sterk gedaald. De investering in ledverlichting, laat zich over het algemeen binnen 2 jaar terugverdienen.

Benieuwd wat Wélektro op dit gebied voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Adviesgesprek en het maken van een offerte op maat is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Installatietechniek

Elektrotechniek

Naast onze specialisaties, zijn we natuurlijk ook nog 'gewoon' elektrotechnisch installateur. U kunt , zowel particulier als zakelijk, bij ons terecht!

Bent u particulier?

Dan kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Uitbreiding van uw meterkast

  • Vervanging van uw meterkast

  • Elektrisch verwarmen van uw woning (geen warmtepomp/airco)

  • Vervanging van uw buiten/tuinverlichting

Bent u zakelijk op zoek naar een elektrotechnisch installateur?

Dan kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Renovatie, uitbreiding of volledige vervanging van uw meterkast/groepenverdelers

  • Vervangen van uw verlichting voor energiezuinige LED verlichting

  • Elektrisch verwarmen van uw bedrijfsruimte

Ook kunt u bij ons terecht voor aanschaf en installatie van EV laadstations voor uw elektrische voertuigen.

Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met de gangbare inspecties of algeheel advies voor uw elektrotechnische plannen.